2005-12-07 1 views
佐敦喱帶有咁多好野食,食車仔麵似乎有點晒料, 但睇佢有咁多雜誌介紹,所以都去試下.$23有四"食送"一麵一杯飲品,已經覺得相當抵食.四"食送"叫左魚蛋,鯪魚球,牛腩同雞翼,雞翼尼錯左變左豬腸(?),算數.鯪魚球係必叫o既"食送"之一,雖然每舊都細細舊,但材料十足,有髮菜,蝦米,而且食落仲有陳皮香,好正.牛腩亦整得相當腍,而且數量甚多,幾乎成個碗面都係.至於麵底方面,時為星期六晚七時許,我最鐘意o既粗麵已經賣晒,仲有河粉都冇喇,結果叫左油麵,可見佢係入貨唔多,賣晒算數o個隻.質數高o既車仔麵檔較小見,喱間算係至正o既一間.
質數高o既車仔麵檔較小見,喱間算係至正o既一間.