2023-07-01
呢度只有四張枱, 最多可以四人一枱👍🏽 因為想客人可以好好享受茶品同放鬆, 所以呢度設預約制, 總共分12:00-14:00/ 14:00-16:00/ 16:00-18:00三個時段, 食物同茶都會定期更新🤓茶藝師發辦🫖($258)清澈既茶好香, 以呢款茶開始體驗有助消暑解渴, 另外仲有消淡同去除痱滋既功效, 行完上去熱辣辣飲返啖好爽😌四款茶揀兩款, 因為怕寒涼所以揀左白芽奇蘭 同大紅袍兩款比較溫和既茶😊 大紅袍仲要係老闆自家茶莊出產, 有補血等既功效, 飲到後調仲有淡淡既紫菜香😌 白芽奇蘭屬烏龍茶, 用左中度烘焙, 口感滑順同甘香🤩愛文芒海綿蛋糕每日新鮮製造, 鬆軟既海綿蛋糕夾住清甜既愛文芒必食😋碟豆花椰汁西米糕五件紫藍色既西米糕口感Q彈, 配埋香甜椰汁超正, 同茶好夾😎呢度既環境好舒服, 客人同Staff好似朋友咁係度傾計成個感覺好Chill同Cozy, 重點係呢度既茶係好高質, 自己一個人去又得, 同朋友去一樣得, 仲可以帶埋寵物一齊黎😊
茶藝師發辦🫖($258)
[冷泡白茶]
[熱茶]
四款茶揀兩款, 因為怕寒涼所以揀左白芽奇蘭
[小食]
愛文芒海綿蛋糕
每日新鮮製造, 鬆軟既海綿蛋糕夾住清甜既愛文芒必食😋
碟豆花椰汁西米糕