呢2個星期工作繁重,每天返工放工返屋企訓覺,連食餐好的機會也沒有。襯著明天放假,今晚放工之後要好好對待自己,食餐好。一早 book 左尖沙咀呢間花木日本料理,其實因為早一陣子來過食lunch,發覺裝潢好好,望落去好放鬆,好舒服。去到尖沙咀,泊左係佢地大廈停車場,HK$500以上電子消費就可以免費泊3個鐘頭。不過個停車場位就唔多,同埋好多奇怪柱位。不過都唔係重點😂。今日上到去,人唔多。我地左睇右睇,最後叫左個鹿兒島和牛盛宴大滿足之火鍋。前菜芥辣魷魚好得意,好開胃。壽司三貫刺身三點,波士頓龍蝦半隻,法國生蠔任食北海道松葉蟹好味喎,呢個一定要返叫🤤任食鹿兒島和牛呢個又好好味,返叫返叫!任食沖繩黑豚肉呢個肥左少少,不過豬肉味好濃。稻庭烏冬新鮮野菜花木自家制日式甜品整體好好。環境一流。招呼好周到。永遠唔洗提佢地已經知道你想佢地加茶收野。好飽好抵食。我都唔知佢地點回本🤣。淨係食松葉蟹同和牛都抵返晒。🤪

前菜
芥辣魷魚
好得意,好開胃。

壽司三貫

刺身三點,波士頓龍蝦半隻,法國生蠔

任食北海道松葉蟹
好味喎,呢個一定要返叫🤤

任食鹿兒島和牛
呢個又好好味,返叫返叫!

任食沖繩黑豚肉
呢個肥左少少,不過豬肉味好濃。

稻庭烏冬

新鮮野菜

花木自家制日式甜品

整體好好。環境一流。
招呼好周到。永遠唔洗提佢地已經知道你想佢地加茶收野。
好飽好抵食。我都唔知佢地點回本🤣。
淨係食松葉蟹同和牛都抵返晒。🤪
2019-05-16
$548 (Dinner)