2021-12-06 40 views
夜晚帶咗小朋友嚟深井食野。好耐無嚟深井啦, 發現有好多小鋪頭, 都好有特色。今晚試既哩間係其中之一, 剩係個門口出面, 有大大棵既聖誕樹, 加埋兩隻小北極熊已經好吸引。由於唔算好肚餓, 所以兩父子share一個main course - 日本水飼豬鞍配士多啤梨莎莎, 再另外叫咗薯條, 同一杯芒果冰沙! 豬鞍扒有兩塊, 份量幾足夠, 肉質真心唔錯, 唔會好老好難咬。但其中一塊略為熟咗dd, 另外個塊就真係腍, 同好有肉味! 仔仔好鍾意食, 我估係因為豬扒上面鋪咗少少士多啤梨, 食落都幾醒胃。 剛炸好既薯條, 配埋芒果冰沙簡直係一流! 熱辣辣既薯條, 本身已經好好味, 而杯冰沙剩係賣相已經好高分! 仲有佢既芒果味好濃郁, 唔係好假好糖水個種, 冰沙既口感都好好, 兩個人share都差d飲唔哂! 簡簡單單就換嚟一個好舒適既晚上, 仔仔仲不斷同棵聖誕樹影下相! 如果唔係天氣凍左, 其實坐出面都幾有feel。有機會經過既朋友, 都可以去試下!

2021-11-30
Type of Meal