2018-12-26 67 views
完晒sem梗係搵D好野食,我地就係油麻地搵到間餐廳係酒店裡面,價錢唔會好貴,所以就決定去食!我地叫左一個soup of the day、沙津、香草雞、香蒜雜菜烤雞腿,同埋一個JD Euro pizza。我地坐左係落到玻璃格離,一邊食野一邊望住出面都幾舒服~個湯落左唔少香草,少少creamy。沙律菜好新鮮、好爽口,特別係D蕃茄好鮮甜。沙津醬既份量都岩岩好。依個薯條係跟個雞腿既,熱辣辣既薯條配三色椒,再加埋牛油果醬同沙津醬,口感味道豐富左好多!JD Euro pizza 同左好傳統既材料,例如:三色椒、洋蔥火腿、蘑菇、大量芝士同蕃茄醬,除左材料好豐富,個芝士好多同埋都幾濃郁,我最鐘意就係個pizza夠薄身、又脆口,所以唔會好膩。香草雞係配白飯同一個脆餅,雞好嫩滑,份量都好多,個脆餅可以撈埋D咖喱汁,個味道幾特別!香蒜雜菜烤雞腿肉身好juicy,肉好淋,雞腿烤得好香口,D香草令個雞更香,點埋D蒜汁好惹味,整體味道都唔會鹹。最後有個甜品係龍鬚糖,好多層既糖絲,而且糖絲十分之脆,甜度岩岩好!

我地坐左係落到玻璃格離,一邊食野一邊望住出面都幾舒服~

個湯落左唔少香草,少少creamy。

2018-12-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)