Hiring
$20,000
Monthly (Negotiable)
2024-05-23 328 views
為住呢杯打印咖啡而黎😚早排見人share呢間舖頭打印咖啡都係$4x,性價比幾高,滿佈櫻花裝飾,成間舖都好女仔🌸黃金軟殼蟹意粉$155 呢款味道偏重,油份較多,鹹蛋鋪滿意粉,軟殼蟹金黃香脆夠大隻,而且冇腥味,不過食完覺得有啲heavy,極邪惡😣🌸ASK 漢堡包$118漢堡包好巨型,漢堡扒幾厚肉,唔會太乾。麵包烘得幾靚,仲搽左牛油係裡面。餡料有酸瓜、蕃茄、生菜、芝士,呢個價錢包埋薯條都抵食🌸小食拼盤$85去cafe叫小食拼盤share就最開心😆拼盤有忌廉蟹餅、薯條同蜜糖雞翼,三款都炸得夠脆,正常發揮🌸藍橘子雪糕梳打$48外型好和風,雲呢拿雪糕加淡橘子清香嘅梳打,夏天飲最清爽🌸Baileys Chocolate$47由於黎嘅時候都夜晚,所以揀左朱古力打印,帶輕輕甜酒味,朱古力奶濃厚,揀好相whatsapp比店員就ok,建議揀啲線條分明嘅相,我張相有啲位冇邊所以印唔到🤣打印唔洗加錢,絕對值得叫🌸是日蛋糕:抹茶紅豆Mousse$48抹茶味唔太突出,mousse 奶滑,不過不失整體都抵食,啲野食幾大份,而且唔洗加一服務費,位置都係上環站隔離,夜晚較為靜左啲,真係少左好多人堂食,要支持下🙌🏻

🌸黃金軟殼蟹意粉$155

黃金軟殼蟹意粉

🌸ASK 漢堡包$118

ASK 漢堡包

🌸小食拼盤$85

小食拼盤

🌸藍橘子雪糕梳打$48
外型好和風,雲呢拿雪糕加淡橘子清香嘅梳打,夏天飲最清爽

藍橘子雪糕梳打

🌸Baileys Chocolate$47

Baileys Chocolate

🌸是日蛋糕:抹茶紅豆Mousse$48
抹茶味唔太突出,mousse 奶滑,不過不失

ASK 漢堡包
小食拼盤