好耐無同好朋友食飯,難得收工可以約埋聚舊,真開心!!好少嚟呢頭食,搵到呢間小店,當然要入去撐下啦!入到嚟,唔知係咪新開無耐?人流唔算多,待應安排我地坐4人位,好舒服落單係掃QR Code, 好方便!好快就到!呢個卡邦尼扁意粉個汁岩岩好,仲要有好多芝士,超加分!!!😻😻除咗芝士同汁值得一讚外,佢仲有小小豬肉係上面,豬肉係有炒過,好香👍🏻待應好細心咁比左兩個碟我地食,仲專登比多對公筷我地,好貼心呢!聽待應哥哥話推薦食簿餅,仲有新菜式!我地就叫左呢個試下,個皮好脆,個餡雖然材料唔多,但都焗得好好味😋完左待應哥哥仲問我地岩唔岩餵口,知我地無叫野飲,主動比杯水我地,呢度唔係高級西餐廳,但有高質服務態度,好欣賞,加油呀!希望未來你地會繼續保持咁好嘅服務質素🥰🥰最後,可能我同朋友收工好肚餓,叫左呢兩樣野未夠飽,如果同我一樣大食嘅朋友,要叫多啲先夠。
好耐無同好朋友食飯,難得收工可以約埋聚舊,真開心!!

好少嚟呢頭食,搵到呢間小店,當然要入去撐下啦!

落單係掃QR Code, 好方便!
傳統卡邦尼扁意粉

意大利羅勒水牛芝士薄餅