2015-03-17
1962 views
當日whatapp去佢地個舖頭book夜晚睇阿SA之前去食飯探下貓貓, 即時就覆左, 好快好有效率,去到之後勁多人, D貓就上晒枱面, 好活潑, 全部都唔怕人, 我地兩個人上到去就要搭枱, 其實都幾逼, 不過貓貓搭救, 真係好可愛好喇, 入正題講下食物, 叫左個卡邦尼汁豬頸肉意大利粉, 忌廉蘑菇汁肥牛意大利粉, 墨西哥朱古力同埋香蕉朱古力卡邦尼汁豬頸肉意大利粉: 卡邦尼汁好濃, 味道好正宗, 唔會好似普通白汁咁, 而豬頸肉好爽口彈牙, 忌廉蘑菇汁肥牛意大利粉: 忌廉蘑菇汁好滑(好肥...), 好香, 肥牛唔會炒到老晒, 強烈推介墨西哥朱古力: 玉桂味同朱古力味比例啱啱好, 香得黎又唔會蓋左朱古力既味道, 強烈推介香蕉朱古力: 香蕉味好濃郁, 強烈推介邊食邊同貓貓玩, 埋單大約250, 有DD貴,(我地齊頭俾左300當捐俾D貓仔)不過同店員傾傾之後知道D貓貓佢舖頭領養左之後,都會出好多錢幫D貓貓睇醫生同埋做手術, 所以都明白點解咁貴就係為左救助D貓貓... 不過佢地太低調喇, 如果佢地高調DD, 話唔定可以救助更 當日whatapp去佢地個舖頭book夜晚睇阿SA之前去食飯探下貓貓, 即
香蕉朱古力: 香蕉味好濃郁, 強烈推介
邊食邊同貓貓玩, 埋單大約250, 有DD貴,
(我地齊頭俾左300當捐俾D貓仔)
不過同店員傾傾之後知道D貓貓佢舖頭領養左之後,都會出好多錢幫D貓貓睇醫生同埋做手術, 所以都明白點解咁貴就係為左救助D貓貓... 不過佢地太低調喇, 如果佢地高調DD, 話唔定可以救助更 當日whatapp去佢地個舖頭book夜晚睇阿SA之前去食飯探下貓貓, 即時就覆左, 好快好有效率,
香蕉朱古力: 香蕉味好濃郁, 強烈推介
邊食邊同貓貓玩, 埋單大約250, 有DD貴,
(我地齊頭俾左300當捐俾D貓仔)
不過同店員傾傾之後知道D貓貓佢舖頭領養左之後,都會出好多錢幫D貓貓睇醫生同埋做手術, 所以都明白點解咁貴就係為左救助D貓貓... 不過佢地太低調喇, 如果佢地高調DD, 話唔定可以救助更多貓貓!
多貓貓!