媽咪生日但唔想食西餐,剛好係openrice search到呢間小店於是去試下😚😚是晚餐單:鐵板砵酒鱔球,外脆內軟,食得出鱔非常新鮮😋😋蒜茸蒸聖子皇,面頭好多蒜茸,聖子非常新鮮,蒸火喉剛剛好👍🏻👍🏻蝦多士,非常鬆脆,要預訂至有得吃,一行六人一人一件,唔使爭😂😂北菇走地雞煲仔飯,雞非常滑,剛剛好不會過老,飯粒粒分明,最緊要份量十足😋😋豬肚雞,即係胡椒豬肚雞湯,非常濃郁,雞又係一樣滑,媽咪飲得好開心🤣🤣避風塘粟米,粟米鮮甜配以避風塘既辣,非常夾!😆😆冰鎮掌翼,入味得黎唔會太鹹,而且夠淋,好味!✌🏻✌🏻椒鹽魷魚鬚,外皮鬆脆得非常有驚喜,魷魚剛剛好,非常新鮮!😍😍雖然食左咁多味,但價錢好抵,而且服務體貼又超級好,帶生日蛋榚去切又唔會收切餅費,又提供餐具,我地一定會再幫襯!💖💖💖💖

是晚餐單:

鐵板砵酒鱔球,外脆內軟,食得出鱔非常新鮮😋😋

避風塘粟米,粟米鮮甜配以避風塘既辣,非常夾!😆😆

冰鎮掌翼,入味得黎唔會太鹹,而且夠淋,好味!✌🏻✌🏻

$300 (Dinner)
Celebration
Birthday