2020-04-09
🤣養生芋圓系列 💕‼️又食芋圓‼️🤩▫️餐廳:粒粒果甜品▫️地點:香港有1️⃣間分店📍 旺角廣華街3號百利達廣場地下1號舖(港鐵油麻地站 A2 出口, 步行約7分鐘)▫️營業時間:星期一至日3:00pm-01:00 am▫️價錢:~$25+—美味:🍨🍨🍨環境:🍨🍨🍨價錢:💰💰💰—👧🏻又去咗食芋圓🤣有日係旺角食完晚餐就諗住食番碗甜品👉🏻👈🏻行到甜品街,就入咗去試黑糖仙草芋圓$32☺️價錢都接受到,但味道就一般,覺得黑糖味淡,得個甜字🌚🌚芋圓份量都唔太多,都係鮮芋仙好食好多😤😤好似聽聞佢地晚水果甜品比較出名,👧🏻就未試—#好西 #台灣 #長洲 #旺角美食 #芋圓 #芋泥 #mongkok #HongKong #HK #foodie #goodwest #food #meal #taroball #台灣小吃 #黄店 #amy_in_mk #甜品 #郊外 #新鮮空氣 #旅行記 #hk #covid_19 #仙芋鮮 #台灣芋圓 #黑糖 #粒粒果甜品 #quarantine
‼️又食芋圓‼️🤩
▫️餐廳:粒粒果甜品