好耐之前見到佢嘅芋圓三文治已經bookmark 左好耐。雖然而家冇左三文治,但係就多左扺食套餐,今次一於試試佢。留意:舖內店員唔多,可能一人做幾個角色,所以食物可能等多少少時間。————————————————🍡 重量級冰極芋圓鍋, $128嚟到嘅時候除咗自帶仙氣之外,真係大到有啲嚇親,有3種芋圓加10種配料,食完真係飽左7成。芋圓唔係只有口感,有少少芋頭蕃薯嗰啲味,都幾okay。唔計芋圓嘅話,我就鐘意佢個芋泥🤤。🌋 睡火山, $78冰粒帶奶味,除咗面頭嘅oreo碎,裏面仲收埋左朱古力雪糕,奶凍同一啲蒟蒻口感嘅粒粒,都算幾有驚喜。🐔 三杯雞飯套餐, $48呢個50蚊都唔使嘅套餐有齊晒飯,餐飲同甜品,價錢真係冇得輸。味道方面都唔錯,只係對於食開淡嘢嘅我重口左啲🍵 抹茶點點鮮奶茶, $38抹茶味都幾濃,唔錯🍵 奶蓋烏龍茶, $38茶味較澀,如果唔同奶蓋一齊飲稍苦。

————————————————
🍡 重量級冰極芋圓鍋, $128

🌋 睡火山, $78

🐔 三杯雞飯套餐, $48

🍵 抹茶點點鮮奶茶, $38
抹茶味都幾濃,唔錯

🍵 奶蓋烏龍茶, $38
茶味較澀,如果唔同奶蓋一齊飲稍苦。