2010-09-20 3 views
呢間甜品, 最近出現在開飯的餐廳推介, 當我見到資深的HERBERT 前輩的食完報告之後, 加強了去試的信心 不過今次仔仔缺席, 只有家姐同我兩個人去食 我食左一份芒果班戟配雪糕, 雪糕可以任選口味, 我就揀左綠茶味, 班戟的皮好薄, 我好怕厚厚的皮, 第一個印象分已經唔錯了, 綠茶雪糕的綠茶味係唔夠的 但好吃係因為粒雪糕好夠凍 芒果肉好多, 我想都有成隻芒果的份量了, 芒果的肉好甜, 墊底的吉士中和了芒果的甜味環境因為間餐廳新, 所以好乾淨, 播放日本的音樂, 又幾舒服 食完先知, 原來佢係金寶的分店, 真係唔講都唔知, 但就完全無泰國野食的
不過今次仔仔缺席, 只有家姐同我兩個人去食
但好吃係因為粒雪糕好夠凍
芒果PANCAKE & 雪糕