2012-03-23 5 views
一早打算去吃豚組的CHEESE包包做哂RESEARCH, 都係要試個芝士包包定食!!但係....一DDD都唔值咁既價錢一個定食要$118, 轉烏東又要+$15,仲要冇左麵鼓湯同前菜~!!!試一次就夠了~!!!我們叫了一個咖哩石燒烏東和一個芝士包包定食,仲轉左烏東!!!咖哩石燒烏東,其實冇咩特別, 係口味重D, 好似一般JUSCO買10蚊包的CURRY加落烏東度咁包包定食轉了豬骨湯底的烏東~!!一般而己......到到個芝士包包>>一上台一切開是流出來的,但過了一會就乾了痴住個碟,同埋冇乜芝士味,一DD都唔濃, 真係,同黎送飯真係唔多掂個椰菜沙津,最特別的是有2隻汁,柚子和WASABI醋點,同埋個豬扒汁都幾特別, 自己磨下芝麻不過都係果句, 唔值呢個價~!!比我會食番萬豚屋同火山石LO~!好的是HSBC Credit card有85折
一早打算去吃豚組的CHEESE包包
做哂RESEARCH, 都係要試個芝士包包定食!!
但係....一DDD都唔值咁既價錢
~!!!試一次就夠了~!!!
包包定食轉了豬骨湯底的烏東~!!一般而己......
個椰菜沙津,最特別的是有2隻汁,柚子和WASABI醋點,
同埋個豬扒汁都幾特別, 自己磨下芝麻
不過都係果句, 唔值呢個價~!!比我會食番萬豚屋火山石LO~!
好的是HSBC Credit card有85折
2012-03-18
$90 (Dinner)