2016-10-13 1081 views
今晚又同男朋友去大圍覓食。諗咗好耐都唔知食咩,所以就好隨意地揀咗依間餐廳。依間小小嘅餐廳只有20幾個位,枱與枱之間距離好近,所以會坐得比較迫狹。今晚揀咗兩個晚餐套餐,套餐包餐湯、主菜及餐飲。先送上餐湯,一紅一白。一放上枱,就覺得。。。好細碗,唔係淨係我咁講,連隔離枱嘅客人都話好少。白湯飲落去好杰,而且有好多胡椒味,亦都有啲不明嘅蔬菜,不過都接受到嘅,唔算難飲。至於紅湯,一般般。主食分別揀咗芝士焗帶子大蝦螺絲粉同燒汁牛柳雜菇意粉。個芝士焗粉有兩粒帶子同三隻大蝦,有勁多芝士喺上面,撈埋一齊食之後勁拉絲,對於喜歡食芝士嘅人嚟講,係超超超正!!燒汁牛柳雜菇意粉嘅牛柳煮得啱啱好,唔會過熟,都幾好食。

今晚揀咗兩個晚餐套餐,套餐包餐湯、主菜及餐飲。
主食分別揀咗芝士焗帶子大蝦螺絲粉同燒汁牛柳雜菇意粉。

燒汁牛柳雜菇意粉嘅牛柳煮得啱啱好,唔會過熟,都幾好食。

2016-10-13
$80 (Dinner)