1K
😑 完全忘記左 po 呢個豆腐花 😑😑😑 ."上年" 同朋友睇完胡桃夾子 + 食左餐難食嘅上海菜 & 食左個難食嘅水煮牛肉,深深不忿,決定去食$2豆腐花!人龍唔算長,排左10零分鐘,發現除左 $2豆腐花,原來$3就可以雙拼,於是揀左 "贊和"嚟排!無他嘅,隔離 "呀玉" 我食過 ma 🤣🤣🤣$2豆腐花有好多唔同糖可以落,普通黃糖,桂花糖,冰糖) $3 芝麻糊豆腐花 (仲有好多其他選擇,有腐竹白果,紅豆沙,薑汁,花奶,綠豆沙...)!靈魂豆腐花滑就夠滑喇,不過無乜豆香,麻麻哋,反而芝麻糊幾好,足料香濃幼滑,一拎起碗就聞到勁香芝麻味,又唔太甜,幾好 😋 其實本身芝麻糊都只係賣 $8,豆腐花 $2! 用公雞碗,超大碗!
😑 完全忘記左 po 呢個豆腐花 😑😑😑

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • 芝麻豆腐花