2022-11-15 61 views
#您想食咩 #咩都唔諗.係呀~我唔知點解好鍾意食粉麵架~由其是 #車仔麵.華記潮州滷水車仔麵📌西環西營盤正街40號地舖.今次其實係聽過佢嘅滷水好好食所以慕名而來架!!.‌我哋點咗2️⃣個麵同埋2️⃣個小食♦️豬雜麵佢個豬雜麵好足料架有豬大腸, 豬肚, 豬耳等等~碗麵超多餸, 而且每味餸都好入味♦️牛雜麵牛雜麵都唔弱牛腸, 牛肺, 牛膀, 金錢肚等等同樣都係好入味係其他車仔麵店都好少有咁多餸呀!♦️太陽餅呢個係自家製嘅蝦餅外脆內軟蝦膠好爽口彈牙🦷!♦️韭菜豬紅呢個有啲微辣韭菜爽甜好味~大大碗~.我哋食到捧住個肚走呀~~正!!!.仲有一點, 就係佢哋有推#愛心麵劵 幫助低收入及基層人士.環境同座位好闊落,卡位好坐~服務態度正!.整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣味道:🟣🟣🟣🟣🟣服務:🟣🟣🟣🟣🟣環境:🟣🟣🟣🟣地點:🟣🟣🟣🟣🟣.總括嚟講,華記潮州滷水車仔麵無論服務,食物出品正!大家鍾意車仔麵嘅都不妨一試!!••••••••••••••••••••••••••••••#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #華記潮州滷水車仔麵 #西環美食
#您想食咩 #咩都唔諗
係呀~
我唔知點解好鍾意食粉麵架~
由其是 #車仔麵
華記潮州滷水車仔麵
📌西環西營盤正街40號地舖
今次其實係聽過佢嘅滷水好好食
所以慕名而來架!!
.‌
我哋點咗2️⃣個麵同埋2️⃣個小食
♦️豬雜麵
佢個豬雜麵好足料架
有豬大腸, 豬肚, 豬耳等等~
碗麵超多餸, 而且每味餸都好入味
♦️牛雜麵
牛雜麵都唔弱
牛腸, 牛肺, 牛膀, 金錢肚等等
同樣都係好入味
係其他車仔麵店都好少有咁多餸呀!
♦️太陽餅
呢個係自家製嘅蝦餅
外脆內軟
蝦膠好爽口彈牙🦷!
♦️韭菜豬紅
呢個有啲微辣
韭菜爽甜好味~
大大碗~
我哋食到捧住個肚走呀~~
正!!!
仲有一點, 就係佢哋有推
#愛心麵劵 幫助低收入及基層人士
環境同座位好闊落,卡位好坐~
服務態度正!
整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣
味道:🟣🟣🟣🟣🟣
服務:🟣🟣🟣🟣🟣
環境:🟣🟣🟣🟣
地點:🟣🟣🟣🟣🟣
總括嚟講,華記潮州滷水車仔麵無論服務,食物出品正!
大家鍾意車仔麵嘅都不妨一試!!
#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #華記潮州滷水車仔麵 #西環美食 #香港美食 #搵食 #852mama #hk #hkmama #hkmami #二胎媽媽 #hkkol #foodie #hkfoodie