Hiring
$20,000
Monthly (Negotiable)
2022-11-29 49 views
🌹相信全世界既女人都鐘意花,上環既「ASK cafe」以森林花系為主題,無論天花、牆上、枱面都有好多花花裝飾,環境超級少女心,可以瘋狂打卡影靚相呀!🦀黃金軟殼蟹意粉($155)軟殼蟹好大隻好吸睛,炸得香脆可口,蛋黃醬汁非常濃郁,仲食到蟹肉絲、蛋黃碎,口感creamy又豐富!🍛青咖哩牛肋肉焗飯熱辣辣既焗飯份量好多,面頭鋪滿海量芝士,牛肋肉軟腍入味,香濃既青咖哩但比較辣,有d似冬陰功既感覺,越食越過癮!🍓Summer 夏之窩夫($88)窩夫賣相吸引,口感外鬆內軟,配上雲呢拿雪糕冷暖交融,加埋士多啤梨、紅桑子醬及开心果,特別滋味呀!🤩Mocha($42)Latte($42)只要有奶既咖啡都打印,兩個圖案都印得好靚,可愛到唔捨得飲呀!✨建議揀背景清d同實d既線條,印出來會比較清晰!
🌹

🦀
黃金軟殼蟹意粉($155)

🍛
青咖哩牛肋肉焗飯

🍓
Summer 夏之窩夫($88)

🤩
Mocha($42)

Latte($42)