2022-10-29 317 views
𝙲𝚊𝚏𝚎 | 𝚆𝚘𝚗𝚍𝚎𝚛𝚕𝚘𝚞𝚜鐘意花嘅女仔們一定唔可以錯過 坐係店入面好似被花包圍咁 暫時遠離市區嘅塵囂 進入左另一個地方🦋本來覺得花店舖開出嚟嘅cafe 食物質素應該唔太好食 但呢間完全打破我嘅諗法炸雞烏冬🍗 湯底比較清 但炸雞勝在脆口唔油 所以好食~花茶 🫖 正常味道 但嚟呢度一定要飲 同身邊嘅花花好match~打卡一流 不過夏天飲 可能會好熱開心果蛋糕 & 藍莓芝士蛋糕 🍰 蛋糕係最特別 伴碟又靚過人 蛋糕亦唔會太甜 開心果味唔係好多地方有 鐘意開心果嘅話一定要試吓————————————————————————📍 佐敦官涌街4號地舖 記得去之前要係佢哋嘅ig book強烈建議坐出面 影相好靚但唯一唔好就係對住馬路 路人經過 可能會👀入嚟留意~ 入座時間個半鐘 只收現金 最低消費係$150/1人————————————————————————Overall 💗💗💗💗💗
𝙲𝚊𝚏𝚎 | 𝚆𝚘𝚗𝚍𝚎𝚛𝚕𝚘𝚞𝚜

炸雞烏冬🍗
湯底比較清 但炸雞勝在脆口唔油 所以好食~

花茶 🫖

開心果蛋糕 & 藍莓芝士蛋糕 🍰