Hiring
$20,000
Monthly (Negotiable)
2022-11-28 32 views
入到黎靚到我真係靚到嘩一聲,天花板掛咗好多乾花,枱面有有花花鋪滿嘅餐枱,周圍都好多綠草裝修都係簡約田園風。小食拼盤 $85食物等得比較耐,但嚟到熱辣辣,精心炮製。雞翼脆卜卜,好juicy。薯條軟林林。烹調食物只要用心,就一定會好食。全日早餐 $128睇all day breakfast 有冇誠意,睇茄汁焗豆就略知一二,會返熱個焗豆嘅,通常質素都唔會差得去邊。煙肉炸身得來不乾,炒蛋好滑,好食的all dayFlat white $40 & chocolate $40 黎依間餐廳最想玩嘅,就係打印咖啡。打印出嚟嘅樣子又好似喎,梗係要立即打卡啦!你杯咖啡同朱古力唔係得個樣,咖啡豆好香,冇苦澀味之餘仲有好香嘅果仁味,每口咖啡的餘韻都很香順。朱古力都是很香,不是一個甜得個奶味。他的飲品非常高質。

小食拼盤 $85

全日早餐 $128