Hiring
$20,000
Monthly (Negotiable)
2022-11-29 48 views
上環一帶Cafe雲集,每間各有特色今日經過上環新紀元廣場抬頭一看又發現多一間以花系作主題嘅「 ASK Cafe 」,於是走上去探店一下。地方寬敞舒適又夠光猛門口嘅蛋糕已經吸引,細看餐牌咸甜點都多選擇, 當中仲有「 打印飲品 」!*No service charge*打印飲品嘅話最好就揀熱飲~同埋background清啲、主角唔好太多白色嘅~建議一揀定相,咁去到就可以慳時直接過相比職員啦,仲可以增加打印成功率~《 Mocha $44/H 》 《 Hazelnut Chocolate $40/H 》打印完出嚟真係好靚呀,完全嗰捨我飲!影像主要係奶泡,厚厚一層口感綿密,飲唔甜度適中又唔會太甜。甜品櫃嘅Daily cakes咁靚點可以唔試吓?《 Rose Lychee Sponge $48/pc 》外層嘅粉紅色cream帶少許玫瑰味,中間海棉蛋糕同忌廉夾雜有荔枝肉,入口清甜不膩~《 Caramel Apple Muffin $32 》職員會翻熱鬆餅,上枱時鬆軟又香噴噴,中間嘅焦糖醬會瀉出嚟,覺得好有聖誕嘅感覺。其實呢度有 「 Tea set 💲78-💲268 」配熱美式咖啡或熱茶;《 Autu
上環一帶Cafe雲集,每間各有特色

地方寬敞舒適又夠光猛

*No service charge*

《 Mocha $44/H 》
《 Hazelnut Chocolate $40/H 》

打印完出嚟真係好靚呀,完全嗰捨我飲!

影像主要係奶泡,厚厚一層口感綿密,飲唔甜度適中又唔會太甜。

甜品櫃嘅Daily cakes咁靚點可以唔試吓?

《 Rose Lychee Sponge $48/pc 》

《 Caramel Apple Muffin $32 》

《 Autumn 秋のWaffle 💲78 》
一份兩件灑上糖粉,放喺楓糖漿以上,味道香甜,襯熱食時口感微脆而內裡鬆軟可口~

+ 《 檸檬茶 💲12 》

下次要再同朋友嚟食!
2022-11-19
$75 (Tea)