2021-09-12 525 views
又來多九月咁啱朋友開學所以呢就同佢食一餐開學嘅飯啦,咁下梗係要食得好啲啦,所以呢就嚟咗灣仔呢一間樓上嘅西餐廳😊😊朋友之前嚟過話個感覺好似哈利波特,我一入到黎都有呢個感覺啊。真係好靚,令人好想留喺度傾耐啲解釋多陣野。咁我就叫咗兩個主食同埋一杯嘢飲,分別係brunch’s club salad同埋軟殼蟹漢堡包🤩以及oak banana choco smoothe😊味道真係好好啊,我最鍾意食嘅就軟殼蟹因為真係見到原隻蟹咁樣想同埋真係好新鮮咁樣整出嚟嘅。而呢個沙律亦都非常之有驚喜,佢係有好多材料好足料嘅沙律嚟㗎分別有parma火腿同埋其他辣肉腸呀芝士麵包等等,全部都好好味我覺得用佢來做煮食都可以啊,而呢個Smoothie就係非常之新鮮嘅材料製成,清清地同埋有啲健康啲嘅感覺💛