2024-08-04 76 views
海港城係我哋平時成日去嘅商場媽媽我都係茶控,之前見到活在茶下成日排隊今日竟然唔洗排,即刻入去食返個tea 🥳店內有小量堂食位,全日免加一,即叫即整🔅原味雞蛋仔估唔到有驚喜,外脆內軟,同平時食嘅有小小唔同,口感略似曲奇脆,蛋味好香,而且微甜,好快清晒🔅雲呢拿軟雪糕香濃軟滑,牛奶味好正,忍唔住一啖接一啖🔅茉莉花茶軟雪糕好香茉莉花茶,茶控必試,雪糕偏滑,唔會係死甜,好唔錯🔅火腿芝士滑蛋可麗餅咸香嘅可麗餅,以香滑炒蛋同火腿芝士做配搭,組合好完美,食落仲有少少沙律醬,可麗餅薄身奶香,邊位有啲脆,下午茶首選🔅藍莓橙滇紅一上枱就聞到橙嘅清香,第一啖飲落有少少酸甜,之後就係淡淡嘅橙花紅茶,好解渴,茶味同橙香好夾🔅白桃蜂蜜綠茶呢杯有少少日式嘅感覺,蜂蜜綠茶好清香,飲落有少少水蜜桃味,夏日好啱飲,好有層次感
海港城係我哋平時成日去嘅商場
媽媽我都係茶控,之前見到活在茶下成日排隊
今日竟然唔洗排,即刻入去食返個tea 🥳

店內有小量堂食位,全日免加一,即叫即整

🔅原味雞蛋仔

🔅雲呢拿軟雪糕
香濃軟滑,牛奶味好正,忍唔住一啖接一啖

🔅茉莉花茶軟雪糕
好香茉莉花茶,茶控必試,雪糕偏滑,唔會係死甜,好唔錯

🔅火腿芝士滑蛋可麗餅

🔅藍莓橙滇紅

🔅白桃蜂蜜綠茶
2024-07-27
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)