2018-12-05 95 views
黎開大埔既人都知道呢度出名多有水準既粉麵同茶記,但由細到大都係食開洪X同蔡X記,所以真係好少去其他舖食。之前朋友介紹一定要黎呢間試下佢地個粉麵,話分量夠抵食,咁就一於搵日經過黎試下。 但最後我揀左最common既茶餐:炒蛋火腿多士加沙爹牛麵凍奶茶。個餐睇見都覺得飽,仲要黎到個分量食落都真係多。沙爹牛麵都係一貫茶記水準,但真係好多牛肉,炒蛋就真係好似啲comments咁講好滑好正,只係我個人黎講可以有多少少鹹味會好啲。總體成個餐黎講真係唔錯,樣樣都好食,而食完感覺非常飽足,剩係個厚多士食完都飽左一半。但提醒一下中午呢度真係好多人,店入面會比較迫同要預左會有人不停喺你後面行黎行去。

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)