2019-06-21
今晚收工同同事食個快飯先返屋企休息 民華餐廳係我哋嘅不二之選🧞♂️ 價錢親民食物又唔錯🧞♂️我叫返我嘅例牌薑絲牛肉通 食得清淡啲 湯底其實都好有薑味🧚♂️ 依家唔係好多餐廳會做薑絲牛肉通架啦 每次想食我都會嚟民華🧛♂️腸仔炒蛋個賣相都唔錯㗎🧚♂️ 不過我最鍾意都係個牛油多🧛♂️🧛♂️ 牛油係塗滿兩塊多士㗎 唔會淨係塗一面🧛♂️ 仲係用外國Anchor牛油 放心食🧞♂️我哋仲叫咗兩款點心share 秘製金錢肚係好食嘅 爽口得來內淋 醬汁好惹味🧞♂️ 燒賣就幾大粒既 不過肥豬肉多咗啲🧞♂️ 所以爭啲口感 但$17 cp值算合格有餘啦🧚♂️最後朋友為食 要左個西多士🧛♂️ 望落好似乾左啲 但食就冇咁油膩 咬落去都仲係好軟熟嘅🧚♂️落完煉奶再落糖漿 雙重享受阿🧛♂️🧛♂️埋單都唔使$80一個人 值!🧚♂️
落完煉奶再落糖漿 雙重享受阿🧛♂️🧛♂️