2024-03-09 42 views
上次夜晚去食Proton已經介紹過一次~今次要介紹吓日頭嘅Proton,有另一種韻味同質感~日頭嘅日光可以照入去成間cafe~為呢間工業風cafe加上陽光嘅氣息!想好好enjoy一個假日,絕對係一個好選擇!特別要提佢嘅嘢飲真係好好飲🤤咖啡係連我冇飲開嘅都覺得好好飲🥹為左佢夜晚瞓唔著🙈每次都要叫佢嘅嘢飲,一定有驚喜!⭐️ 飲品✨ Earl Grey Chocolate $38 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻第一次咁香嘅朱古力,佢嘅茶味真係好夾🥰唔飲咖啡人士嘅恩物!令我眼前一亮!之前飲過其他嘅咖啡都係偏香!佢啲signature嘅味道都係又特別又好飲!✨ Ice Latte $38👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢杯朋友點,佢飲開咖啡都覺得好飲~好滑,有層次🤤⭐️主食✨ All Day Breakfast $128 👍🏻👍🏻👍🏻脆煙肉、大啡菇、車厘茄、沙律菜、德國腸薯餅、煙三文魚、酸種包、炒蛋All day就係點整點好食🤣Good morning必備!作為揀飲擇食之鬼,難得遇到一個我全部野都食嘅all day,開心☺️✨ 安格斯牛肉漢堡包薯條 配烤大啡菇 $98 👍🏻👍🏻分量十足,超級大份!一啖一啖咁咬都有難度🤣我要分開幾份

⭐️ 飲品

✨ Ice Latte $38👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

呢杯朋友點,佢飲開咖啡都覺得好飲~好滑,有層次🤤

⭐️主食

脆煙肉、大啡菇、車厘茄、沙律菜、德國腸
薯餅、煙三文魚、酸種包、炒蛋

✨ 安格斯牛肉漢堡包薯條 配烤大啡菇 $98 👍🏻👍🏻

分量十足,超級大份!一啖一啖咁咬都有難度🤣我要分開幾份食~大滿足😋不過牛肉偏乾身,如果再juicy 啲就更好了!

⭐️ 甜品

✨ 污糟提拉米蘇 $80 👍🏻

個人覺得佢甜品冇嘢飲做得咁出色🤣Tiramisu再濕啲會更好食!

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)