2024-08-08
出面門口大大個激安放送嘅牌, 手握三文魚壽司 $6/件火炙三文魚壽司 $8/件 勁吸睛😍😍😍差唔多9pm, 都仲好多食客, 好彩仲有一張二人枱🤡💫鮨一沙律 - 新鮮爽口, 非常開胃💫西非蠔 - 蠔肉鮮甜滑嫩無比, 超級好食🤤💫深海池魚王刺身 - 師傅刀功了得, 每塊都切到晶凝通透, 每啖都享受到極致嘅鮮味💫牛油果軟殼蟹飯卷 - 牛油果綿滑+軟殼蟹卜脆鮮美, 呢個配搭永無失手💫火炙三文魚壽司 💫三文魚壽司呢個最意外, 最估唔到咁正, 肥美嘅三文魚入口即溶即化, 魚油嘅甘香覆蓋住整個口腔, 正到不行, 呢個價錢, 性價比無敵高💯💯💫鹽燒活白鱔串 - 肥美彈牙, 加d檸檬汁食, 味道再提鮮, 要趁熱食, 凍左食會腥😋💫鹽燒牛舌串 - 燒得剛好, 厚切牛舌入口軟嫩💫辣酒煮蜆 - 蜆肉隻隻脹卜卜, 配以辣酒非常惹味, 唔覺唔覺我地仲飲哂添😂💫馬友一夜干 - 肉質鮮嫩, 食落有鹹香, 送酒一流
手握三文魚壽司 $6/件
火炙三文魚壽司 $8/件
勁吸睛😍😍😍
差唔多9pm, 都仲好多食客, 好彩仲有一張二人枱🤡
💫鮨一沙律 - 新鮮爽口, 非常開胃
💫西非蠔 - 蠔肉鮮甜滑嫩無比, 超級好食🤤
💫火炙三文魚壽司 💫三文魚壽司
💫鹽燒牛舌串 - 燒得剛好, 厚切牛舌入口軟嫩
💫馬友一夜干 - 肉質鮮嫩, 食落有鹹香, 送酒一流