荃灣區性價比極高穩世餐廳其實又未至於穩世😆不過環境真係好舒服企理💗仲有好多充滿工業風打卡位📸由我哋屋企出發去荃灣廣場每次經過芙蓉街都聞到陣陣咖啡️香☕早幾日終於發現到原來係呢間餐廳飄出來既🥰好啦今晚就同哥哥一齊嚟啦開餐💗💗呢度好簡潔個餐單就係寫喺場上面簡單易明!最吸引我嘅就梗係黑松露白醬蟹肉手工千層麵🦀即叫即整不在話下佢哋嘅千層麵仲要係自己手工製造!淨係呢份熱誠已經值回票價😋上面有勁多黑松露😍最令我驚喜嘅就係...佢真係一層蟹肉一層麵!嗰啲蟹肉仲要係爆多😍😍真係啖啖蟹肉架!配埋杯Latte簡直就係Perfect😘哥哥今次嚟呢度就係食甜品嘅😛 哥哥點名大讃下次一定要再嚟食嘅雞蛋布甸配新鮮無花果🍮因為佢哋呢度嘅雞蛋布甸都係自己人手製造所以個蛋奶比例做得好好!口感又滑之餘蛋香味仲好香濃😌仲有新鮮嘅無花果😋食落好清新!另外一個就係法式檸檬批🍋 味道酸酸甜甜令creamy嘅檸檬餡唔漏之餘仲好開胃😍再加埋杯凍朱古力🍫哥哥都話今餐真係非常完美😋😋😋
荃灣區性價比極高穩世餐廳

2021-03-25
$100 (Dinner)
  • 黑松露白醬蟹肉手工千層麵