如果行完Donki 唔想係個個food court食 我推介大家試下係附近既呢間餐廳💁🏽‍♀️呢間高質又抵食嘅餐廳就係如心廣場一樓裝修行極簡風路線 睇落空間好大 座位都好闊落 岩哂約埋一班姊妹血拼完chill住食飯休息下!我地今次一行兩個女仔 叫左兩個主食🙂⭐️ 野菌忌廉湯; 火腿香醋沙律以為前菜係普通質素既沙律同湯 點知幾有驚喜😆忌廉蘑菇湯味道好濃郁 食到啖啖新鮮蘑菇粒粒 好有口感!最surprise係沙律🥗 我好怕食太酸既野 而且最怕係食到低質既黑醋(食落會覺得似鏹水😛)呢個沙律絕對無咁既感覺 食落酸得岩岩好 好開胃!⭐️煙肉芝士蛋香意大利麵兩個字:「濃厚!」食得出落左巨量芝士同奶!如果係芝士狂應該very into this dishes! 🧀🧀🧀煙肉份量都落得好夠 唔會食到半路冇晒餸~~⭐️特選澳洲香烤嫩羊T骨最滿意係呢個T骨 真係烤得好嫩 食落冇羊羶味~~ 雖然個T位有d難切,但烤得唔會過熟 仲好juicy!又有跟住粗薯上 食落真係好飽 好滿足! 😀
如果行完Donki 唔想係個個food court食
我推介大家試下係附近既呢間餐廳💁🏽‍♀️
呢間高質又抵食嘅餐廳就係如心廣場一樓
裝修行極簡風路線 睇落空間好大 座位都好闊落
岩哂約埋一班姊妹血拼完chill住食飯休息下!
我地今次一行兩個女仔 叫左兩個主食🙂

⭐️ 野菌忌廉湯; 火腿香醋沙律
以為前菜係普通質素既沙律同湯
點知幾有驚喜😆
忌廉蘑菇湯味道好濃郁
食到啖啖新鮮蘑菇粒粒 好有口感!
最surprise係沙律🥗
呢個沙律絕對無咁既感覺 食落酸得岩岩好 好開胃!

⭐️煙肉芝士蛋香意大利麵
兩個字:「濃厚!」
食得出落左巨量芝士同奶!
煙肉份量都落得好夠 唔會食到半路冇晒餸~~

⭐️特選澳洲香烤嫩羊T骨
最滿意係呢個T骨 真係烤得好嫩 食落冇羊羶味~~
雖然個T位有d難切,但烤得唔會過熟 仲好juicy!
又有跟住粗薯上 食落真係好飽 好滿足! 😀