2024-08-06 254 views
燒烤堂荃灣地址:荃灣川龍街118號百悅坊12樓朋友好鍾意食串燒,咁啱經過荃灣,發現燒烤堂開咗一間分店,即刻同朋友一齊過去食!佢哋嘅價錢相當之實惠,而且食物嘅種類都好多,而且環境舒服,好適合一路食一路同班朋友傾偈!我哋今次嗌咗超多嘢食,例如有糖不甩燒湯圓,日本芝士年糕,鰻魚炒飯,蒜蓉茄子,牛油焗金菇,蜜糖粟米,麻辣秋葵,焦糖青蘋果鵝肝,味醂魚干,豚肉鵪鶉蛋,雞中翼,廣島蠔,和午雞牛,雞腎,雞軟骨棒等等,仲有好多大家可以睇圖片。最推薦嘅就係焦糖青蘋果鵝肝,完全唔覺得油膩,夾埋蘋果好清新,值得推介!其次就係和牛,燒完依然保持多汁,好好食!整體感覺非常滿意🫶🏻
燒烤堂荃灣
地址:荃灣川龍街118號百悅坊12樓
其次就係和牛,燒完依然保持多汁,好好食!
整體感覺非常滿意🫶🏻