2025-03-05 0 views
餐廳位於南豐紗廠中,裝潢以藍色為主調,Menu款式多樣,有Bagel、Pizza、意粉、漢堡、牛扒等等餐廳而且Pet friendly🐶🐶可以帶埋自己毛孩一齊室內用餐,員工對狗狗都好Nice,主動提供寵物坐墊可以同主人一齊坐住用餐頭盤先來凱撒沙律同甘筍湯,甘筍味道濃郁,另外亦帶有點淡淡的奶油香,非常creamy,餐前湯非常開胃飲品我地點左呢到既特飲草莓鮮奶咖啡&薄荷鮮奶咖啡☕️ 入口先飲到草莓淡淡鮮甜果味,慢慢滲出鮮奶同咖啡融合口味,又打卡又好喝菠菜忌廉三文魚天使麵🍝菠菜忌廉汁creamy得嚟清新不膩,天使麵識辣有質感,份量都好足夠除了菠菜和三文魚之外,亦都加上很多菇類、洋蔥等配菜,令口感更加豐富綠野貝果🥯煙燻三文魚貝果係我最喜歡既bagel款式,外皮香脆,裏面煙韌帶點牛油香味,拌碟加上無花果火箭菜沙律等,味道豐富得來賣相亦好精緻

菠菜忌廉三文魚天使麵🍝

綠野貝果🥯
拌碟加上無花果火箭菜沙律等,味道豐富得來賣相亦好精緻

2025-03-03
Type of Meal