2024-10-28 1509 views
-荃灣呢間漁樂場真係近年黎我最喜愛餐廳之一❤️好難得可以係一個咁有FEEL既地方用餐, 真心推薦比大家去試下😍一黎又有Live band 2黎d野食又好味😆由7點開始就有駐唱歌手 演出唱唔同年代既歌 點都會有幾首係您飲歌既😎通常呢d餐廳 大家一定係諗得個樣 野食就normal嫁啦, 但唔係!!🤩我都嚇親 真係好味haha, 做到又玩得又睇得同又食得🫡如果係生日去慶祝 歌手會唱生日歌比您地聽🥳再夜d氣氛高脹d 就有d手打棒比大家 好似睇緊演唱會咁 大癲🤣🤣老壇酸菜魚🐟呢道菜酸辣開胃 魚肉大癲勁鮮嫩😌酸菜味道獨特 湯底濃郁同埋2人份量黎講都好多😳仲有好多配菜: 寬粉 萵筍呢d必備 食到想叫白飯配tim ar😌五花腩五花腩燒得金黃酥脆 配搭秘製醬汁 味道豐富🤗本來係熟左 但比較涷身 so有個爐仔比您興番熱再食🔥燒大大茄子🍆呢道燒茄子外脆內軟 醬汁香濃 中意重口味既朋友仔記得要嗌🤓海量既蒜蓉同辣椒粒香菜 食落去特別開胃😜椒鹽鮮魷🦑聽聞係最近新出既 即刻一試先☺️椒鹽鮮魷外脆內嫩 味道香辣😉口感彈牙 同埋都比較厚身 幾好咬口😗Gwei lo Pale Ale (500ml)呢款啤酒口感清新 帶有淡淡
荃灣呢間漁樂場真係近年黎我最喜愛餐廳之一❤️
一黎又有Live band 2黎d野食又好味😆

我都嚇親 真係好味haha, 做到又玩得又睇得同又食得🫡
如果係生日去慶祝 歌手會唱生日歌比您地聽🥳

椒鹽鮮魷🦑
聽聞係最近新出既 即刻一試先☺️
椒鹽鮮魷外脆內嫩 味道香辣😉
口感彈牙 同埋都比較厚身 幾好咬口😗

Gwei lo Pale Ale (500ml)
呢款啤酒口感清新 帶有淡淡水果香味 啤酒花味唔會過重😊
飲落去好順口 仲有少少苦味增添層次感😏

超級水果茶
呢杯水果茶色彩繽紛 味道清甜可口😍
搭配新鮮水果 飲落去好清涼 仲有一啖啖果肉😛

漁樂場
📍衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓

#hkfoodie #香港美食 #hkig #hkfood #hkfoodblogger #打卡一流 #打卡餐廳 #生日飯 #聚會之選 #美食餐廳推薦 #美食推薦 #份量班 #性價比餐廳#香港探店 #氛圍感滿滿餐廳 #荃灣 #荃灣美食 #漁樂場 #荃灣串燒 #酸菜魚 #荃灣酸菜魚 #liveband #荃灣必去餐廳