2024-10-02
最近去左荃灣的Goobne Chicken,呢間位於荃新天地,環境好寬敞,適合同朋友聚餐~我同朋友選咗**Chicken & more** 套餐($308),裡面有果味醬油蒜香烤雞同埋鐵板海鮮煎餅。烤雞外脆內嫩,果味醬油調味正好,揀左無骨食落好方便,份量超大,三個人share食都冇問題👍🏻至於鐵板海鮮煎餅,口感滿分,海鮮味好濃,煎餅又香脆,佢地特制既醬汁將個煎餅提升左🤤仲有我哋叫咗西柚沙冰同藍莓特飲。西柚沙冰清爽,飲落好舒服,藍莓特飲就果香濃郁,超解渴!如果你喺荃灣搵緊韓式炸雞,Goobne Chicken真係值得一試!食物評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 環境評分:⭐️⭐️⭐️⭐️服務評分:⭐️⭐️⭐️⭐️🍽️ 餐廳名稱:Goobne Chicken 📍地點:荃灣楊屋道1號荃新天地地下G29號舖
食物評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境評分:⭐️⭐️⭐️⭐️