2021-09-18 467 views
//< 友·拉麵 >呢間拉麵算係新開,聽身邊唔少人講話幾好食!小編當日平日夜晚都要等陣先有位啊🤪————————————- 魚介拉麵 (曲麵)$78 -呢度嘅湯底相對上冇咁鹹!小編本身唔係拉麵控,唔特別愛食拉麵~ 但係覺得呢度嘅拉麵湯底厚身濃郁得黎唔會越食越口渴或者越食越膩😝 叉燒燒得香口,蛋帶有煙燻味~ 好食😋————————————- 期間限定拉麵 (完熟蕃茄大盛)(直麵)$93 -呢款幾特別!🥰 係小編無食過既拉麵感覺同湯底!雖然店員推薦呢款湯底配直麵啱啲,但係小編覺得直麵冇曲麵咁掛湯咁好食🤪湯底酸酸甜甜得來帶有少少辣味,幾鍾意個味道🍅叉燒如上,整體唔錯~————————————- 日式三重芝士春卷 $30 -我見到隔離枱叫覺得好靚就忍唔住叫上一份😝😝食落口又唔覺得有三重芝士,少少軟糯感~ 唯獨炸得唔夠熱,如果唔係應該更正😆————————————評分:8/10地址:荃灣昌寧大廈一樓53-54號舖營業時間:12:00-21:00#友拉麵 #拉麵 #荃灣拉麵 #荃灣美食 #荃灣必食 #荃灣日本菜 #香港美食 #美食博客 #香港美食指南 #hkfood #hkfood
< 友·拉麵 >

日式三重芝士春卷

評分:8/10
地址:荃灣昌寧大廈一樓53-54號舖
營業時間:12:00-21:00

#友拉麵 #拉麵 #荃灣拉麵 #荃灣美食 #荃灣必食 #荃灣日本菜 #香港美食 #美食博客 #香港美食指南 #hkfood #hkfoodie #hkfoodshare #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkfoodgram #🐷🐤日本菜 #🐷🐤荃灣
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner