2023-04-03 47 views
首先上菜嘅係日式炸雞,雞肉炸得好香脆,但啲肉質仲係好嫩滑,好好食,再配搭埋佢嘅醬汁真係好岩。👌之後係明太子玉子燒,外皮煎到金黃色,但內裏水汪汪好嫩滑,而且仲有好多明太子。🍳然後係牛腸鍋,湯底味道好濃郁,牛腸嘅口感幾有嚼勁,而且清理得非常乾淨,就連我呢啲唔係太鍾意食內臟嘅人都覺得幾好食。鍋入邊有香蔥、大蔥、白菜等蔬菜,非常健康又暖身。🍲之後係日本直送原條魴鮄刺身,條魚真係好新鮮,魚肉質地好柔滑,味道好鮮美,上碟嘅時候整條魚骨都放咗喺旁邊,還原左條魚嘅本身,幾特別🐟再之後係日本宮崎腸串炸同雞肝串炸,炸得好脆,上枱嘅時候熱辣辣,皮又唔會太厚。🍢最後係一口和牛串炸,呢道菜味道好特別。和牛肉口感好柔嫩,肉汁十足,好好味。🐄