2024-09-07
0109!見朋友post同屋企人係度食生日飯,大贊呢間店好用心機為客人準備生日儀式,同埋食物質數非常高 😍決定抽時間來試下!💖果然!令人好驚喜^!此店位於工廈森林之中,門口平平無奇,毫不起眼!但入到去卻令人眼前一亮🤩🤩!無敵海景映在眼前,藍色白雲,船隻🛳️在海上悠悠駛過,飛鳥在窗前輕輕划過,瞬間令人倍感自由,平靜😌好治愈Chill~!餐廳好闊落,暖色調裝潢,背景音樂🎶好舒服,仲有Free-WiFi !見到其他客人都坐得好舒服,好似都係熟客多!有暢快交談嘅,有開心玩board game 嘅(值得一提,呢間店竟然有好多board game),有坐吧枱望住海景嘆咖啡嘅,有專注享受美食嘅,角落位亦都有靜靜閱讀嘅..💖店員好細心,親切有禮!我哋問咗好多問題,都好有耐性回答!喺呢度讚吓佢哋!🫶今次點咗個🍝蟹肉蟹籽墨魚汁意粉蟹肉蟹籽好似一座山,墨魚汁意粉有濃濃嘅蒜香味,好Q彈,同蟹肉蟹籽撈埋一齊食,好鮮甜!好好食!食晒!😋👍食飽,飲茶睇下書,一個人沉浸式半日慢生活,由午後陽光^睇埋日落🌅,任坐唔嬲!買埋$200有找!扺到😆笑出聲!扺佢咁隱世仲咁多綱民力推!(如果你想搵個地方relax下, Hea下,C
今次點咗個🍝蟹肉蟹籽墨魚汁意粉
(如果你想搵個地方relax下, Hea下,Chill下... 極力推介呢度