2024-12-07
想去好耐嘅靚靚餐廳,我哋被安排坐喺最靚嘅圓形卡位,坐得好舒服,望住佢特色嘅裝修同聖誕樹,好有氣氛😍風乾火腿蘑菇薄餅 $158Pizza材料好豐富,有parma ham, 加上松子,口感豐富,食落好香松露油味😋原隻烤豬手 $218 餐廳好細心已經切好晒豬手,皮脆肉嫩,另外仲有粟米,西蘭花,甘筍仔,感覺較為清新健康,伴菜我哋揀咗薯條,香脆好味😋Yum Cha $78我哋叫咗一杯叫做Yum Cha飲茶嘅cocktail😅係由Gin, 烏龍,蘋果,山茶花調製,好香烏龍茶味,反而唔係好覺有酒意😋餐廳服務唔錯,侍應仲好熱心幫手影相,食物有質素,絕對唔止係打卡餐廳咁簡單,我哋已經諗定下次嚟要食啲乜😂評分:最高為5分治癒度:👩⚕️👩⚕️👩⚕️👩⚕️👩⚕️抵食度:💉💉💉💉💉翻兜指數:🩺🩺🩺🩺🩺@parksideatninaPARKSIDE@NINA楊屋道8號如心廣場一期2樓201號舖📍荃灣西港鐵站D出口6分鐘路程 #healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #荃灣 #TsuenWan #如心廣場 #荃灣西 #PARKSIDEATNINA #Ni
風乾火腿蘑菇薄餅 $158
@parksideatnina
PARKSIDE@NINA
楊屋道8號如心廣場一期2樓201號舖
📍荃灣西港鐵站D出口6分鐘路程
#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #荃灣 #TsuenWan #如心廣場 #荃灣西 #PARKSIDEATNINA #NinaPark #如心園 #Parkside #Nina #Parkside@Nina