2021-06-30
餐廳裝修以雲石設計為主調,配以白色及金色既裝潢,給人一種高貴優雅既感覺。店內擺放了不少花既擺設,而且環境舒適又寬敞,更有少量梳化位置。除左靚既環境,食物擺盤都好精緻~❀ Yogurt Lover依碟乳酪既擺盤充滿夏日既感覺~用螺旋藻香蕉乳酪仿製成粉藍色既海,再鋪上雜錦燕麥、牛奶餅、椰絲及色彩繽紛既水果,營造出去沙灘渡假既感覺。乳酪有香濃既香蕉味,與其他配料幾夾,味道好清新❀ Avo Lover賣相吸引~成碟都係牛油果,左右兩邊分別係牛油果大阪燒配溏心蛋及乾蔥牛油果他他配三文魚,中間係牛油果片。三樣之中較中意牛油果他他配三文魚,依個配搭味道最夾,而牛油果片配旁邊既紅菜頭沙律醬,口感會無咁單調。整體份量較少,如果中間既牛油果都有加其他配料整會更好~❀ 絨球蛋糕造型好可愛又特別~蛋糕表面既絨球部分係由一層層朱古力製成,味道較甜膩,而中間係檸檬味慕絲,檸檬味好突出,整體味道偏酸⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆👅味道:⭐️⭐️⭐️💫📸環境:⭐️⭐️⭐️⭐️💫🤵服務:⭐️⭐️⭐️💫💎CP值:⭐️⭐️⭐️(5⭐️為最高分)⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
❀ Yogurt Lover
❀ Avo Lover
❀ 絨球蛋糕
👅味道:⭐️⭐️⭐️💫
📸環境:⭐️⭐️⭐️⭐️💫
🤵服務:⭐️⭐️⭐️💫
💎CP值:⭐️⭐️⭐️
(5⭐️為最高分)