2022-04-03
荃灣地道東南亞泰菜圍威喂 超滑海南雞🐥外賣自取必選 套餐低至六折特別要提員工態度非常之好,有耐心推介二人餐 - 六折優惠 $198/$248分別兩個任君選擇而我自己特別推介以下幾款食物- 馬拉盞通菜馬拉盞配合蒜蓉洋蔥加辣椒炒通菜味道不錯 惹味香口。- 無骨海南雞自己最鍾意係呢一個無骨海南雞,雞皮同雞身非常之滑溜,海南雞亦都啖啖肉雞髀同埋雞翼最好食,亦都有甜酸醬同埋薑蓉配搭,辣道亦都剛剛好,個人覺得呢個係必食之選。最後連配菜嘅青瓜都通通俾我哋食晒。- 扎扎跳蝦🍤餅蝦餅其實掃大家都知道其實幾參差,呢家店的蝦餅即使係外賣都唔會太冧,肉地夠紮實,唔會炸到好厚既一層粉,份量亦都剛剛好。- 青咖喱雞本身夜晚唔食飯,但有呢個咖喱汁,我係食左一碗飯🍛外賣套餐會看到四月尾都仲會有得食,我自己覺得二人份量就非常之足夠,價錢亦都好恰當,外賣返到屋企都唔會話唔好食,本身食物質素不錯,荃灣同埋荔枝角都有分店,方便而且性價比高。
圍威喂 超滑海南雞🐥
外賣自取必選 套餐低至六折
特別要提員工態度非常之好,有耐心推介
二人餐 - 六折優惠 $198/$248
分別兩個任君選擇
而我自己特別推介以下幾款食物
- 馬拉盞通菜
馬拉盞配合蒜蓉洋蔥加辣椒炒通菜味道不錯 惹味香口。
- 無骨海南雞
最後連配菜嘅青瓜都通通俾我哋食晒。
- 扎扎跳蝦🍤餅
- 青咖喱雞
本身夜晚唔食飯,但有呢個咖喱汁,我係食左一碗飯🍛