2021-03-05 249 views
平時經過如心廣場都會見到有一間透明嘅餐廳 今次終於醒起決定去試下🧡外觀真係好簡約透明 好適合靜靜地食下lunch🍔澳洲安格斯牛肉車打芝士漢堡 配香脆薯條💰78成個漢堡如果擺埋塊包上去就會勁高!所以我諗佢要擺係一邊~而佢整體好juicy😍無論係牛肉餅 芝士 定係有汁嘅蕃茄洋蔥都好有味 超鍾意🧡薯條都唔係快餐店個種 好明顯咬到薯蓉嘅口感同香氣😋🍝菠菜忌廉雞肉義大利麵💰78意粉會全面被綠油油嘅菠菜忌廉包圍🤣餐廳用嘅都係扁意粉而唔係最基本個隻 所以口感會好好多 可以一試🧡雞肉應該被醃過 所以有鹹鹹地嘅味 都唔錯~餐廳全面用電話下單 不過咁樣就冇得同waiter交代飲品走冰個D細節位☹️另外仲加左$18加左個沙律 減少邪惡感😉全部lunch set都係$78😚見到佢個班尼迪蛋都算大份 同埋有兩塊!下次應該會試下!

🍔澳洲安格斯牛肉車打芝士漢堡 配香脆薯條
💰78

🍝菠菜忌廉雞肉義大利麵
💰78

澳洲安格斯牛肉車打芝士漢堡 配香脆薯條
菠菜忌廉雞肉義大利麵
$80 (Lunch)
澳洲安格斯牛肉車打芝士漢堡 配香脆薯條
菠菜忌廉雞肉義大利麵