平日草根冇去搵好西時食d咩?其實我地成日食佬飯😂不妨同我地交流下心得🤗紅酒燴牛尾($46)由於選擇有點多,所以草根決定係是日精選套餐中4選1😂👭草根揀咗紅酒燴牛尾配螺絲粉🍷🐮🍝首先,真係好想講句,份量好好好大份,性價比高👐牛尾都有成6-7嚿😍嚿嚿都大大件,肉質軟腍😋有肉又有充滿膠質嘅筋👅紅酒汁酸酸地好開胃👍仲有D黑胡椒添,調味好十足🙌雖然螺絲粉煮得有少少過腍,不過不太影響到成碟牛尾嘅味道😎蔬菜有紅蘿蔔、西蘭花同粟米🌿好健康👏👏紅蘿蔔煮到婆婆都岩食😙 🐷白咖喱豬扒飯($46)第一次食呢間,真係比佢個份量嚇親😲#豬扒 🐷有兩大塊👏👏豬扒肉質非常腍、入味😘白咖哩中#椰汁 味較重偏甜,無咗辣味🔥🔥如果可以有少少辣嘅話就更好了P.s. 聞説🌸開花結果 🌸係荔枝角工廠區都幾受大家愛戴,大家有冇食過呀👀
紅酒燴牛尾
紅酒燴牛尾($46)
由於選擇有點多,所以草根決定係是日精選套餐中4選1😂

,性價比高👐
牛尾都有成6-7嚿😍嚿嚿都大大件,肉質軟腍😋
有肉又有充滿膠質嘅筋👅紅酒汁酸酸地好開胃👍仲有D黑胡椒添,
調味好十足🙌雖然螺絲粉煮得有少少過腍

白咖喱豬扒飯
🐷白咖喱豬扒飯($46)

P.s. 聞説🌸開花結果 🌸係荔枝角工廠區都幾受大家愛戴
,大家有冇食過呀👀
2017-09-17
$46 (Lunch)
紅酒燴牛尾