2022-07-23 1468 views
哩間沙律店一到lunch time就大排長龍🫠好彩我lunch 時間比較自由,可以選擇tea time食!食tea有三個好處1) 冇咁多人 2)價錢平啲 3)份量少啲 啱晒我哩啲要減肥人士😆之前食過lunch $5x 有一個自選包加兩份自選沙律… 飽到晚餐都食唔落😂🔸沙嗲牛肉漢堡包配薯仔煙肉西芹沙律$35 佢嘅沙律我大部份都試過,吞拿魚沙律同蛋沙律都好食,但比較多沙律醬,會飽啲又肥啲!淨生果就一般般,啲生果唔太甜😂今次哩個沙嗲牛肉漢堡第一次食,我唔太喜歡,因為啲沙嗲汁好甜🫠包嚟講我比較鍾意食lunch set嘅飽,我會叫煙三文魚牛角包走醬😂整體嚟講價錢都算抵食,食物質素OK👍🏽只喺要等一陣位!間唔中想懶健康下都會去食下(我知有沙律醬喺會好肥 唔洗提我!🌚比我扮下嘢!)📍荔枝角青山道608號榮吉工業大廈B座2A舖#美食 #食評 #香港美食指南 #香港美食推介 #食好西 #小店 #hkfoodielife #hkfoodgram #hkfoodie #hkfoods #荔枝角美食

🔸沙嗲牛肉漢堡包配薯仔煙肉西芹沙律$35

📍荔枝角青山道608號榮吉工業大廈B座2A舖