2022-01-06
📍D2 place 2期成日經過D2 place 都見到呢間餐廳好多人等位😳終於到我去試下公司過去都幾近,6點半左右去到,都已經有d人係門口啦,不過唔係等左好耐就有位啦😉入到去聞到好香扒味😂即刻要叫返個扒餐頂頂癮😙扒餐有跟紅湯白湯同餐包個人覺得紅湯好味啲呢~可能因為有少少胡椒味,同埋酸酸地比較開胃,連入面既菜都全部食哂🤣🔸帶子牛柳餐(蒜蓉汁)(三成熟)$158睇menu 見到呢個餐好吸引🤩有帶子又有扒😋因為用鐵板上😆就叫左三成熟~另外再加咗$12加蒜蓉上餐果陣會即場淋蒜蓉汁🤤一淋汁上去即刻炸炸聲同埋出煙🤗個鐵板好夠熱牛柳大塊多汁,帶子鮮甜,仲好細心用牙籤吉住👍🏻🔸美國德州頂級西冷餐(蒜蓉汁)(五成熟)$173呢個係美式扒餐,落單嗰陣店員話呢個係用碟上,所以就叫咗五成熟~切開顏色好靚,好嫰,唔會癡牙!但係因為用碟上,而天氣都比較涼,所以會比鐵板快凍呢~隨碟上既薯格好好食😽佢既配菜都難得地係全部都好食~另外餐飲就叫咗凍檸茶整體來講,地點就腳,環境唔錯,座位闊落,再以呢個價錢食到扒餐性價比好高~
入到去聞到好香扒味😂即刻要叫返個扒餐頂頂癮😙
扒餐有跟紅湯白湯同餐包
🔸帶子牛柳餐(蒜蓉汁)(三成熟)$158
睇menu 見到呢個餐好吸引🤩有帶子又有扒😋
因為用鐵板上😆就叫左三成熟~
另外再加咗$12加蒜蓉
牛柳大塊多汁,帶子鮮甜,仲好細心用牙籤吉住👍🏻
🔸美國德州頂級西冷餐(蒜蓉汁)(五成熟)$173
切開顏色好靚,好嫰,唔會癡牙!
但係因為用碟上,而天氣都比較涼,所以會比鐵板快凍呢~
隨碟上既薯格好好食😽佢既配菜都難得地係全部都好食~
另外餐飲就叫咗凍檸茶