話說有日喺荔枝角D2 Plaze 行街,無意中經過呢間「廚十三老壇酸菜魚」聞到好香,見都幾多人等位,估計係好嘢嚟,所以搵埋男朋友一齊去湊湊熱鬧~ 上 Openrice 睇先知原來「廚十三」唔止得荔枝角一間店,喺銅鑼灣、尖沙咀、油麻地、天后都有分店。我哋試呢間荔枝角分店店面都幾大,環境乾淨舒適~ 午市酸菜魚有單人套餐/二人套餐供應!單人$88,二人$168~ 🧡老壇酸菜魚雙人午市套餐($168)二人套餐性價比超高,酸菜魚份量超多,足夠兩個人食到飽!魚肉份量好多,大塊又嫩滑,不過會有少少骨,大家食嗰陣要小心啲!辣度唔算好辣,食落溫和,好香好惹味,好啱香港人口味!套餐仲可以揀米線/飯,包兩罐汽水,$168真係好抵!而我哋就揀咗加多寶涼茶,中和下無咁熱氣ma~

🧡老壇酸菜魚雙人午市套餐($168)
老壇酸菜魚雙人午市套餐
老壇酸菜魚雙人午市套餐