2022-12-13
好耐無過嚟荷里活廣場,眼見食肆選擇來來去去都係嗰啲⋯經過呢間「HOKO farm」,餐廳開揚,裝修以輕鬆簡約為主,就決定試呢間!餐廳好體貼,除咗二人餐同四人餐選擇外,亦提供一人餐選擇,如果一個人都想享受歐陸美食,可以過嚟試吓⋯Espresso Tonic平時好少飲齋啡,經朋友介紹下,點咗杯Espresso Tonic試下⋯Tonic 水balance咗Espresso 的果酸和苦度,飲落酸酸哋,一啲都唔苦。感覺清新,冰涼透心!龍蝦濃湯大蝦西班牙海鮮燴飯色彩豐富、飄香誘人嘅西班牙海鮮燴飯,配料非常豐富,有青口、蝦、墨魚仔同蜆⋯一啖一鮮味,將燴飯嘅味道昇華!另外加入咗沙律菜,增加咗燴飯嘅口感!岩鹽煎銀鱈魚扒配文也汁伴意粉銀鱈魚扒肉質細嫩,油香滿滿,滑而不膩,入口即溶⋯意粉非常creamy,同文也汁非常夾!
Espresso Tonic
龍蝦濃湯大蝦西班牙海鮮燴飯