2024-10-09 0 views
貓員外精釀酒館(石板街)是一間很受歡迎的酒吧,這裡提供很多樣化的精釀啤酒和特色飲品為主,適合啤酒愛好者探索不同的口味!咁啱呢度買6罐同埋24罐就有優惠,所以同朋友每人三罐。佢哋嘅啤酒最特別嘅地方係唔經過濾,保留咗活性酵母,品質可以媲美手工啤。桃同葡萄味係我比較欣賞嘅味道,因為佢哋比較香甜,容易入口,唔飲得酒嘅朋友仲可以選擇普通嘅汽水。除了飲品外,可能還有各種小吃或簡餐可供選擇,搭配啤酒享用,要配上美酒梗係要有佳餚揀咗呢度嘅風乾火腿同芝士。呢度有一個開放嘅open area 可以同朋友嚟聚會放鬆心情,同朋友聊聊天。

唔飲得酒嘅朋友仲可以選擇普通嘅汽水。

2024-09-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Tea)