2024-08-25 1359 views
FW Shop 除左有一般嘅麻薯波波,仲有比較受歡迎嘅菠蘿皮麻薯波波!當時大概有 6 款口味,包括斑斕、紫薯、原味等等(口味可能會唔定期地換)。我就試左佢地嘅斑斕、芝士、朱古力咖啡、朱古力菠蘿皮麻薯波波同普通嘅芝士麻薯波波。個人覺得佢地嘅普通麻薯波波冇乜特別,可以唔試。菠蘿皮麻薯波波OK,幾特別,菠蘿皮脆脆地,增加左口感。芝士菠蘿皮麻薯波波 - 芝士味鹹香鹹香,幾好!朱古力咖啡菠蘿皮麻薯波波 - 幾香,值得一試!斑斕菠蘿皮麻薯波波 - 斑斕嘅味道太淡,裡面有一粒粒嘅朱古力,但朱古力味蓋過左斑斕味,感覺似係食朱古力味,冇咁推薦朱古力菠蘿皮麻薯波波 - 朱古力味算係幾濃,都唔錯佢地嘅麻薯波波比其他嘅稍微大少少,雖然口味冇 Silver Mine Bake 咁特別,不過,皮嘅口感冇 SMB 嘅乾。

芝士菠蘿皮麻薯波波 - 芝士味鹹香鹹香,幾好!

朱古力咖啡菠蘿皮麻薯波波 - 幾香,值得一試!

朱古力菠蘿皮麻薯波波 - 朱古力味算係幾濃,都唔錯

TakeAway