2019-09-16
嚟到九龍城,未必係食泰國嘢嘅,唔經唔覺,周圍都開滿食肆,真係胃別三日,刮目相看呀!見多咗專門食牛嘅餐廳,於是口擘擘咁入咗去其中一間裡面裝修都好有日本風,闊落又好坐聽講紫貝天葵對女性有益,所以我同胃民各自都嗌返杯龍蝦兩食駕到,首先就係要以刺身方式享用,夾夾吓個龍蝦頭郁咗幾郁,原來佢只係壽終正寢,未死晒!可能因為咁,刺身格外鮮甜第二食就係將蝦膏同肉挖晒出嚟炒飯,粒粒金黃,足味非常,而且隻蝦嘅靈魂今次真係被撤回喇嚟得日本餐廳,點都食返啲壽司之類嘅嘢,拖羅反卷真係令人好纏綿社會有階級,肉肉同樣都有,樓梯級嘅擺設,大胃好醒咁由下食上去,通常最肥美嘅都係最離地㗎啦爐要預熱9分鐘,好肚餓好漫長呀有唔同嘅醬汁可以配燒肉仲有三種嘅調味粉,簡單而隆重燒肉過程望住雪花紋都係一種視覺享受,因為入口即溶,要欣賞就望耐啲喇!食完以後真係想戒牛,非和牛不食最後仲有綺麗嘅甜品啫喱,邊食邊埋單,老細話拎住張單下次幫襯有9折喎,雖然冇幾可嚟九龍城,但都開始認真諗吓下次慶宴可以再回頭
裡面裝修都好有日本風,闊落又好坐
聽講紫貝天葵對女性有益,所以我同胃民各自都嗌返杯
爐要預熱9分鐘,好肚餓好漫長呀
有唔同嘅醬汁可以配燒肉
仲有三種嘅調味粉,簡單而隆重