全自費💸睇之前可摸耳俾個like❤️今日去咗葵芳新都會醫肚🤤我係第2次黎食壽司🤘🏻📍炙燒三文魚腩壽司$18@1入口即融,好好味😋啲配料同三文魚好夾,啲飯都係熱熱哋,同埋甜甜地,$18一件真係高質。👍🏻📍炙燒左口魚邊壽司$33@1同樣係高水準,呢款左口魚邊唔係入口即融,有少少煙韌,但唔會令你覺得好似食緊橡筋咁,有魚味👅新鮮👍🏻📍炸軟殼蟹卷$88(六件)一食有驚喜!因為啲蟹好鬆脆!!!呢款唔落豉油都夠晒味😻📍三文魚籽軍艦$28@1三文魚籽食得多會有啲咸,好彩日本餐廳有無限綠茶任添🍵呢度係自己落綠茶粉,你想幾濃都可以自己調較🤩紫菜係脆,唔係潮濕架😍💥餐廳環境:由於我坐bar枱,我人比較矮小,但bar枱地下係有一層水泥墊高咗,餐廳好貼心。即使坐bar枱啲櫈都唔會成個吊起😇💥餐廳消費:HKD271
全自費💸睇之前可摸耳俾個like❤️
今日去咗葵芳新都會醫肚🤤我係第2次黎食壽司🤘🏻

📍炙燒三文魚腩壽司$18@1

📍炙燒左口魚邊壽司$33@1

📍炸軟殼蟹卷$88(六件)
一食有驚喜!因為啲蟹好鬆脆!!!呢款唔落豉油都夠晒味😻

📍三文魚籽軍艦$28@1

💥餐廳消費:HKD271
炙燒左口魚邊壽司
炸軟殼蟹卷(六件)
炙燒三文魚腩壽司
三文魚籽軍艦
2021-07-08
炙燒左口魚邊壽司
炸軟殼蟹卷(六件)
炙燒三文魚腩壽司
三文魚籽軍艦