2022-07-29
最中意lunch食西餐,仲要係新cafe,即刻出發!剛好遲左食lunch,唔洗點排隊就入得了。環境闊落,但座位數量不多。食物方面有驚喜,我個人必食推介秘制流心蛋包,個包甜甜又鬆化,蛋漿好滿,配上洋蔥味好夾,比想像好味好多,必試!熱食叫左藍水晶蝦酸辣天使麵,一個男人食份量未必夠,但味道出色,唔洗落辣椒仔都夠哂味👍🏻沙律唔係好夠汁,雞胸比較鞋😅應該就唔會再食嘢飲清新可口,叫左杯blue bottle jelly fish,係蝶豆花加咖啡,中間夾雜左啲煉奶,但唔係好甜幾好味,花只係顏色嘅部份,冇乜花味。Hot mocha朱古力味濃郁,係近期少有又好飲嘅。不過提一提大家,暫時係未有套餐全部散嗌,同埋只收現金,仲有仲有,佢嘅餐牌係比較特色係手寫嘅,想測試吓有冇讀寫障礙,睇吓個餐牌就會知㗎啦。溫馨提示:服務態度真係必須改善,千萬開始紅就吊高賣。
沙律唔係好夠汁,雞胸比較鞋😅應該就唔會再食
溫馨提示:服務態度真係必須改善,千萬開始紅就吊高賣。