2021-11-09 113 views
係葵芳想食西餐依家有新選擇,係葵廣隔嚟有間西餐可以一試~Lunch去到有lunch set,都有唔小款選擇,今次揀咗 意式欖油蒜片露筍安格斯牛肉意粉,鐘意牛嘅我點會錯過,份量一個人食剛好,意粉煙煙靭靭,偏硬身,夠口感牛肉都幾多,但個底可能欖油較多,就有啲油!另一個就揀咁 挪威煙三文魚、玻璃蝦配奶酪芝士忌廉汁意大利飯,極推薦!鐘意creamy芝士嘅唔好錯過每一啖飯都好creamy,煙三文魚嘅煙燻味配奶酪好有層次, 飯質軟硬適中,整體CP 值高!小吃卡揀咗蒜香炸雞翼,蒜味濃郁,炸雞翼唔油膩,香脆可口,食3 隻唔夠喉😆餐杯當然要試下咖啡,latte奶香好濃,比啡味更重,而mocha較甜~但勝在夠香滑
係葵芳想食西餐依家有新選擇,係葵廣隔嚟有間西餐可以一試~

Lunch去到有lunch set,都有唔小款選擇,

牛肉都幾多,但個底可能欖油較多,就有啲油!